Snacks
Sprøde chips med tørret tomat, ingefær & løvstikkecreme
Krustade med nytårstorsk, rygeostecreme, rødbede & karse
Smørbagte mandler med enebærsalt & røg
Menu
Jomfruhummersuppe med soufflé af kammusling, dild & saltet agurk
-
Morkel, farseret med Dansk sandart, persille & skinke,
syltede artiskokbunde med timian & cremet sauce med purløg & brunet smør.
-
Krondyr stegt med rødgran og tørrede Karl Johan svampe,
Pommes Anna med selleri, persille & vesterhavsost.
Svampe & porer bagt med urtesmør og kraftig portvinssauce med tyttebær & rosmarin
-
Mørk chokolade parfait med appelsin, hvid chokolade drys med skovmærke
samt sorte kirsebær syltet i Amaretto likør og moscovado sukker
Kr. 795,- pr person.
Incl. surdejsbrød og kransekage.
TILVALG:
30g. Caviar, Gastro Unika Gold,
Blinis, Creme Fraich og purløg
Kr. 395,-
4 Udvalgte oste
stegt frugtbrød, oliven og svesker i cognac
pr couvert Kr. 125,-
Tilkøb vin til årets nytårsmenu
Fra Grand Royals vinkælder sammensætter vi gerne vine til årets menu.
Vi finder vin der passer til netop jeres selskab og til menuen.
Læg vinvalget i vores hænder denne aften.
Vinen sælges kun i hele flasker. 500 kr. pr. flaske (Sommeliers choice)
Skriv tilkøb vin og til hvilke retter i besked feltet
og vi sammensætter noget spændende til jer.
INFO
Afhentning: Restaurant Grand Royal, Torvegade 9 D kld., 7100 Vejle
imellem klokken 12.00 og 15.00 lørdag d. 31. december
Bestilling er nødvendigt via nedenstående formular og er bindende efter d. 20 December.
(Vi gør opmærksom på at din bestilling ikke er gældende før
du har modtaget en bekræftelse pr. mail. Forvent 1-3 dages svartid)
Vi har desværre ikke mulighed for at tage nogen former for hensyn i menuen.
Øvrige henvendelser ang. menuen kan ske på mail til: mail@Grand-Royal.dk
Sidste bestilling senest d. 22. december 2023 klokken 12.00